Aug 282013
 

Korte kapsels 2014 dames

Je zult verschillende opties vinden als het gaat om korte kapsels 2014 dames. Echter, het belangrijkste facet van het selecteren van een hair do toevallig het soort gezicht zijn. Dit geldt voor korte kapsels dames ook. Niet elk van de trendy kapsels voor vrouwen passen elke vorm van het gezicht. Daarom is de eerste factor je moet doen voordat u kiest voor een haar te doen zou zijn om bewust te zijn van het type gezicht. Met een ovaal gevormde gezicht, allerlei kapsels zien er geweldig uit. Om een ??langwerpig gevormde gezicht hebben, korte halflang haar geschikt is. Echter, haar dat te kort is ook niet geweldig uit op het. Voor elk vierkant gevormde gezicht, halflang haar is mooi. Als je moet je liever een vrouwelijke maar toch trendy zoek zelf, dan zul je de lengte van het haar met de lange of middellange met lagen in zijn afwerking houden.

Korte kapsels voor vrouwen

Vandaag, werkende vrouwen meestal de voorkeur aan een kort kapsels 2014 dames bezitten als die is veel eenvoudiger te hanteren. De paddenstoel stijl kapsel wordt beschouwd als de meest korte kapsels voor vrouwen op dit moment. Het is een super eenvoudig kapsel ook. Op deze wijze wordt het haar rond de zijkanten en de achterkant van de geest ingekort. De lengte van het haar diepte wordt opgeslagen korter dan aan de achterzijde. Blijkbaar, lijkt het alsof een kom blijft op de geest te worden gezet en allerlei haren die zichtbaar was toevallig worden gesneden. Vanwege dit, het is ook bekend bij veel mensen andere namen zoals kom knippen, strand knippen pot gesneden, enz. De lengte van de haren in de tempel is korter dan achter. Dit ziet er geweldig uit wanneer je op levendige kleur kleding door het te gebruiken.

De korte bob kapsel kan ook waarschijnlijk de meest korte kapsels voor dames. Het beschikt over een gladheid en klasse apart, en kunnen vrouwen geassocieerd met een leeftijdsgroep passen. De recente trend op deze wijze zou de bob starten van onder de oren. Een magere franje of knal kan de bob kijken meer modieus. Punk stijl kapsel is nog een ander kort haar doen, dat is erg populair vooral onder universitaire studenten. Haarkleuren met zachte tinten zoals roze of geel zal verder gelijk aan het ontwerp en stijl. De meest cruciale factor die nodig is om een ??punk kapsel houden kan de winnende houding. Het zal bij jou past goed alleen als je een sportieve houding te bezitten.

Korte kapsels 2014 dames

Korte kapsels 2014 dames

Kapsels met pony

Pony zijn erg populair tegenwoordig. Het is omdat je niet hoeft om de lengte van je haar te veranderen, maar je zult een trendy look krijgen. Het grootste voordeel van de pony is het past bij lange kapsels in aanvulling op korte en middellange haarlengte. Het geeft een extra betekenis in de richting van de prominente opties die bij je gezicht. Vindt u vele vormen van pony zoals pony kant, hoekige pony die een trendy look kan geven. De vorm van het gezicht wordt opgeslagen in je geest, terwijl het maken van de pony.

Een mager en rechte zijde bang zullen uw ogen van de dame te onthullen. Vandaar, zullen vrouwen met grote ogen lijken mooi binnen deze. Personen met kleine ogen moet gaan voor korte pony door het hebben van een schuine snede in. Onze belangrijkste tempel van de dame kon worden verborgen met behulp van een vegen pony kant. Op de kleine tempel, lange pony zien er erg stijlvol. Als u een vierkante of ronde gevormde gezicht bezitten, kunt u op hoekige pony. Voor zowat elke speciale gelegenheden voor die nachten, hoeft opgestoken haar met een knal kan de meest recente trend te zijn. De hele haar wordt getrokken terug en bond met de pony vallen rond het gezicht. Dit geeft een nieuwe dimensie naar de contouren van je gezicht. Je had moeten zien vele celebs in een verscheidenheid van recente gelegenheden sportieve dit soort kapsel.