Aug 272013
 

Korte kapsels 2014

Korte kapsels voor dames zijn zeer sterk in de mode in het bijzonder gedurende de hete zomermaanden. Heel korte kapsels geven een soort van identiteit en ook duiden op een echt onafhankelijke vrouw! Extreem korte kapsels 2014 voor dames zijn zeer veel gebruikt vanwege hun gemakkelijke onderhoud. Vandaag, haarstylisten hebben een breed aantal zeer korte kapsels met betrekking tot vrouwen. Korte kapsels zijn ook ideaal voor uw geschoolde front. Ze geven een nieuwe nette en gestructureerde lijken met alle stijl! Is echt een kijkje bij een aantal echt korte kapsels voor dames.

De Pixie Minimaliseren:
De korte snit is zeker een populaire korte kapsels dames dat is op het toneel voor een lange gelegenheid. De pixie kapsel is zeker een rommelige maar modieus kapsel voor vrouwen. Dit soort stijl zou helpen om meer aandacht te nemen om uw functies. Dit soort kapsel is absoluut kort met lagen. De bijzondere bijgesneden lagen combineren definitie aan het gezicht.

Kortom Shag Kapsels:
Korte aalscholvers hebben de neiging om net zo chic jacht liggen en hierbij ook cellulair niveau. Deze lagen zijn over het algemeen minimaal op de kont. Korte aalscholvers helpen om meer bedrag toe te voegen aan je haar. Deze vrij kort kapsel zou dametjes passen met fijne functies.

Omgekeerde Bob Haar stijl:
De omgekeerde bob kapsel is vrij kort en is het midden van de aandacht sinds de gelegenheid Victoria Beckham droeg de look. Een grote omgekeerde bob wordt beschouwd als de bijzondere meest trendy kapsel van bob kapsels zijn! Dit kapsel zou bellen voor u te strak, direct haar te hebben met de lengte langer op de kruin.

Intieme gekruld Bob Kapsels:
Krullen zijn meestal flirterig en onderhoudend! Ze voegen de juiste hoeveelheid glamour aan een haar. Een krullend botte bob hair do is een ideale optie voor mensen die een enigszins warrige zoeken liefde. Dit kapsel heeft een mooie vintage beroep op het als goed.

Korte kapsels dames 2014

Korte kapsels dames 2014

Blunt bobs zijn geweldig om te maken meer dikte te kunnen je haar. Blunt bobs pak vrouwen met een strak, recht haar. Een korte stompe bob verder kan worden gestileerd met een pony. Ga voor een stijlvolle kant greep pony om de look compleet.

Strategieën voor Korte Kapsels Dames:

Voordat je beweegt en knip weg je haar, in overleg met uw kapper over de beste korte kapsel dat je gezicht zou passen. Zoek een die het beste hoogtepunten van uw eigenschappen. U kunt zelfs proberen om een ??blik op gratis online sites die u toelaten foto’s met betrekking tot uzelf op een haar vinden uploaden nemen doen dat u het beste uitkomt! Dit zal u helpen te bereiken om een ??betere afwerking. U kunt ook experimenteren met haar tinten. Denk na over de kleur die het beste zou overeenkomen met uw huid toon en gebruik shows of strepen te meer glamour naar extreem korte kapsels.

Zorg ervoor dat je naar een gerespecteerde kapsalon waar u de juiste kapper wie is de handigheid die betrekking hebben op zeer korte kapsels kunnen ontdekken. Het hangt vaak af van hoe je haar schoonheidsspecialiste gebruikt zijn / haar creativiteit op volle teugen. Om uw korte kapsels dames 2014 site te behouden, moet u gaan voor trims elke paar weken. Dit zou u helpen om uw kapsel netjes en netjes te houden.